Перейти до головного вмісту
Бокова панель
На головну
Більше
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Увійти
На головну
Курси
Інститут біології, хімії та біоресурсів
Інститут біології, хімії та біоресурсів
Категорії курсів
Географічний факультет
Економічний факультет
Інститут біології, хімії та біоресурсів
Інститут фізико-технічних та комп’ютерних наук
Факультет архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва
Факультет іноземних мов
Факультет історії, політології та міжнародних відносин
Факультет математики та інформатики
Факультет педагогіки, психології та соціальної роботи
Факультет фізичної культури та здоров’я людини
Філологічний факультет
Юридичний факультет
Різне
Кафедра військової підготовки
Абітурієнту
Коледж ЧНУ
Державний екзамен
Центр моніторингу якості освіти
Курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої та фахової передвищої освіти
Пошук курсів
Пошук курсів
Курси інституту біології, хімії та біоресурсів
1
Сторінка 1
2
Сторінка 2
3
Сторінка 3
4
Сторінка 4
5
Сторінка 5
6
Сторінка 6
7
Сторінка 7
8
Сторінка 8
9
Сторінка 9
10
Сторінка 10
…
26
Сторінка 26
»
Наступна сторінка
Натуральні та синтетичні барвники у харчовій промисловості
СУЧАСНІ СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Ідеї без кордонів: як реалізувати проєкти в міжнародному контексті
Зелена інфраструктура міст
Тренінг професійного розвитку вчителя біології
Тренінг професійного розвитку вчителя копіювання 1
Еволюція життя
Моніторинг втрат бджолиних колоній копіювання 1
Новітні тренди в сучасній екології копіювання 1
Організація наукової діяльності: Наукова діяльність у міжнародному вимірі копіювання 1
Новітні тренди в сучасній екології
Організація наукової діяльності: Наукова діяльність у міжнародному вимірі
Асистентська педагогічна практика (ОНП "Екологія")
Технологічне забезпечення точного землеробства
Організація роботи пришкільної навчально-дослідної ділянки
Переддипломна практика
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
Наукові основи технології безпечних пакувальних матеріалів
Лабораторні спеціалізації з харчових технологій
Курсова робота
1
Сторінка 1
2
Сторінка 2
3
Сторінка 3
4
Сторінка 4
5
Сторінка 5
6
Сторінка 6
7
Сторінка 7
8
Сторінка 8
9
Сторінка 9
10
Сторінка 10
…
26
Сторінка 26
»
Наступна сторінка