
Дисципліна, читається для студентів 1 курсу, спеціальності 181 "Харчові технології", на кафедрі хімічного аналізу, експертизи та безпеки харчової продукції.
Курс -1, Семестр - 1
Обсяг годин: лабораторних - 30; самостійних - 80.
Мета дисципліни: надання майбутнім фахівцям знань у галузі вивчення сучасних напрямків харчової токсикології, екології людини, пов'язаних із проблемами забруднення навколишнього середовища, що є потенційним джерелом забруднення продовольчої сировини й продуктів харчування, визначення видів забруднень та екологічних ризиків при одержанні харчових продуктів на всіх етапах виробничого процесу та в процесі реалізації продукції дозволить здійснювати виробництво харчових продуктів з мінімальним навантаженням на оточуюче середовище і забезпечувати екологічну безпеку.
- Викладач: Сема Оксана Василівна